пн-сб 10:00-19:00, нд - вихідний

Універсальний навісний скіммер для басейну Intex 28000

700.00грн.
В наявності
Зверніть увагу! Скиммери для басейнів Intex Deluxe Wall Mount Surface  28000  ( в минулому модель  58949 ). Для чого необхідно це засіб? Яка у нього роль?   Справа в тому, що вода в будь-яких басейнах (будь то надувні або каркасні) піддаються взаємодію з атмосферою, з повіт...
Характеристика
Виробник
Intex
Скімер
для збору крупного сміття
Шланг
76 см / диаметр 40 мм
Адаптери
1 шт (INTEX 11238)
Матеріал
пластик
...




Зверніть увагу! Скиммери для басейнів Intex Deluxe Wall Mount Surface  28000  ( в минулому модель  58949 ). Для чого необхідно це засіб? Яка у нього роль?

 

Справа в тому, що вода в будь-яких басейнах (будь то надувні або каркасні) піддаються взаємодію з атмосферою, з повітрям, і з тими елементами, які в ньому містяться. Крім того, в воду потрапляє різне сміття, пил і комахи. Саме для збору такого сміття потрібен скіммер. 

 

Скіммер для басейнів Intex 28000  зручний тим, що він безпроблемно підключається до насоса-фільтру і працює на автоматі. Для повноцінної і безперебійної роботи скиммера необхідний всього лише насос-фільтр з потужністю  від 3028 л / год.
 

Скіммер  має спеціальний кронштейн, який підходить і для каркасних басейнів, і для надувних. 
 

Завдяки скиммеру  ви знизите навантаження на насос-фільтр, оскільки в нього буде потрапляти менше сміття. А значить, що насос-фільтр прослужить довше! Спеціальна сіточка скиммера, яка утримує сміття, легко знімається і чиститься ..
 

Він виготовлений з якісного пластика, яка не піддається впливу хімії, що використовується в басейнах.

Підходить для надувних і каркасних басейнів INTEX і BESTWAY.

У комплекті кріплення як для каркасних так і надувних басейнів.

Характеристика
Виробник Intex
Скімер для збору крупного сміття
Шланг 76 см / диаметр 40 мм
Адаптери 1 шт (INTEX 11238)
Матеріал пластик
Серія Surface Skimmer
Вага 2 кг
Упаковка картонна коробка
Країна-виробник Китай
Гарантія на комплектацію
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
07.07.2021
Сначала купил бассейн и набор для уборки с сачком, думал сэкономить. Когда поставили бассейн, сразу в воде стали появляться пчёлки, мошки, пыль от сильного ветра, трава от газонокосилки и т.д. Надоело каждый день перед купанием постоянно бегать с сачком вокруг 6 метрового бассейна. Купил всё таки скиммер. Теперь хоть меньше этого мусора в бассейне, всё тянется в корзину. Вещь нужная, своё дело делает, правда если у вас хороший насос, который потянет. У меня песочный, поэтому всё отлично.
20.09.2015

Очень полезная вещь, купили у менеджера Константина. Наш бассейн находится у нас на даче, вокруг него много садовых деревьев, и постоянно в нём что-то плавает, то мошки, то листья, то бабочки со стрикозками. Надоело их постоянно вылавливать сачком, вот и приобрели сие чудо. Повесили его на борт бассейна и он сам улавливает всё, что плавает на поверхности - в корзину. Очень удобно и экономит моё время. Спасибо за совет Кости. Теперь обращаюсь к нему, если мне что-то нужно для бассейна.
05.03.2015

Спасибо за оперативную доставку! Буду обращаться к вам.


ОТВЕТ:
Здравствуйте, Антон! Для постоянных клиентов действует система скидок.

С ув. администрация сайта

28000, скімер для басейну