пн-сб 10:00-19:00, нд - вихідний

Форсунка впускная діаметром 50 мм з аерацією

300.00грн.
Немає в наявності
Впускная форсунка з клапаном подачі повітря (аерірованія). Дмамертом 50 мм для каркасних басейнів від 488 см до 975 см Аерацією називається процес, при якому повітря тісно контактує з водою (рідиною). Аерація здійснюється пропусканням бульбашок повітря через воду, тобто шляхом безпосереднього...
Характеристика
Вид
Форсунка
Підходить до пісочним фільтру
Intex і Bestway
...


Впускная форсунка з клапаном подачі повітря (аерірованія). Дмамертом 50 мм для каркасних басейнів від 488 см до 975 см

Аерацією називається процес, при якому повітря тісно контактує з водою (рідиною). Аерація здійснюється пропусканням бульбашок повітря через воду, тобто шляхом безпосереднього контакту води і повітря / кисню. Аерація може використовуватися при насиченні води киснем для окислення таких речовин як  залізо , а також сприяти видаленню з води розчинених газів, таких як  двоокис вуглецю  або  сірководень . Аерація є основою процесу очищення стоків в біологічних очисних спорудах ( аеротенках , аерофільтрах, биофильтрах).  Стаття з Вікіпедії.

Очищення води аерацією - найбільш ефективна технологія знезалізнення води на сьогоднішній день. Суть цього процесу полягає в штучному створенні інтенсивного повітрообміну, внаслідок якого відбувається насичення води киснем, що призводить до очищення і нормалізації хімічного складу питної води.

Процес аерації дозволяє очистити воду від наступних шкідливих домішок:

Залізо;

Марганець;

Сірководень.

Очищення води від цих елементів відбувається в результаті реакції окислення молекул і їх переходу з розчинною, в нерозчинну форму, яка, по суті, є звичайними механічними частинками, осідають на фільтруючих пристроях. Сам процес аерації не може бути єдиним етапом в водопідготовки, але він є необхідною умовою, без виконання якого не може бути проведена якісна фільтрація води.

Джерело:  http://byreniepro.ru/shistka-vody/obezjelezivanie-aeraciey.html

Характеристика
Вид Форсунка
Підходить до пісочним фільтру Intex і Bestway
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Немає відгуків про цей товар.